Vánoční cukroví v TRITON Restaurantu
PŘEMÝŠLELI jsme a napadlo nás, že UPEČEME ZA VÁS.
1kg Francouzského vánočního cukroví. Neváhejte ušetřit si více času na sebe nebo na své blízké a využijte možnost objednat si voňavé cukroví. Cukroví připravuje náš francouzský cukrář Gérald.
V jednom kilogramu cukroví najdete 9 druhů. Žádné tučné krémy, bez zbytečných cukrů, pouze z poctivých tuků a másla nebo z mandlové mouky s využitím vanilkových lusků a jemných povidel. Kvalitní 64% čokoláda Manjari pochází z Madagaskaru. Alergeny: 1,3,7,8,11.
Druhy:
- Arbre à chocolat – čokoládový stromeček
- Financier – mandlové cukroví
- Meringue – sněhová pusinka
- Sablé diamant – zářící oplatka
- Brownie – čokoládová kostka
- Comète au chocolat – čokoládová kometa
- Financier cerise – mandlové cukroví s třešní
- Sablé-confiture de prunes – cukroví s povidly
- Sablé coq – kohout – symbol Francie
Připravíme k vyzvednutí zde: TRITON Restaurant, Václavské náměstí 26, 110 00 Praha 1
Při objednávce uveďte: Kdy si cukroví vyzvednete a kontakt na Vás.
Úhrada při převzetí přímo v restauraci.
Objednávat můžete rovněž na tel: 724 418 301 nebo E-mailem: fbm@adria.cz.