Akce TRITON Restaurant & Michelin Chefs
v sobotu 23 listopadu od 18:30 hod.

2*Michelin tým FACIL Restaurantu & tým TRITON Restaurantu

MENU

Champagne Veuve Clicquot Ponsardin, Brut (0,1 l)
Amuse-bouche & francouzské máslo Le Beurre Jean-Yves BORDIER

  1. Okurka/gin-tonic-kefír/petrželka/avocado-vanilka/brutnák/seba tare pěna (TRITON tým)
  2. Bůček vepříka Schwäbisch Hallischem Wollschwein/Imperial Kaviár/ústřice Gillardeau/zelený kardamon (FACIL tým)
    Riesling Hügel “Classic“, Alsace A.O.C., Francie (0,1 l)
  3. Losos Duart BBQ/čočka/mořská řasa/ryba Bonito (FACIL tým)
    Côtes de Provence rosé M de Minuty, A.O.C., Francie (0,1 l)
  4. Fermentovaný srnčí hřbet v Koji rýži/ ponzu/lanýžový gel/višeň/brusinka/ořech/prach ze špeku (TRITON tým)
    Frankovka – pozdní sběr, Bořetice, vinařství Springer, CZ (0,1 l)
  5. Červená řepa/třešeň/sýr Roquefort/Shiso (FACIL tým)
    Pálava – výběr z hroznů, vinařství Lechovice, CZ (0,05 l)
  6. Prso holuba Etouffe/pískavice/grapefruit a tamarillo (FACIL tým)
    Sauvigny Les Beaune, Domain Edmond Cornu, Bourgogne, Francie (0,1 l)
  7. Pistáciový Tarte/černorybízová eis/vanilka/čokoláda Opalys (TRITON tým)
    Royal Oporto 20 Years aged Tawny, Real Companhia Velha (0,04 l)

Káva nebo výběr z čajů Kushmi