České MODERN ART Menu

Tradiční suroviny české kuchyně připravené jinak a s lehkostí moderní kuchyně. Ta si hraje s kombinací různých chutí a nebojí se pracovat s nejnovější technologií. Ochutnejte české degustační menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka, který posouvá tradiční českou kuchyni na novou úroveň.


Podáváme od středy do neděle od 17.00 do 23.00


  • Amouse bouche – sezónní pozornost šéfkuchaře

  • Bohemia sekt Prestige Rosé Brut (0,1 l)

  • 50 g Hovězí tataráček, bramborová pusinka, pěna z kyselé okurky,
    opečený domácí chléb [CZK 150,-]

  • Frankovka, Morava, velkopavlovická podoblast, Vinařství Hana Mádlová (0,1 l)

  • 50 g Pražská šunka s křenem, nakládané cibulky, kyselá okurka, bílá čokoláda,
    rajče, oxalis [CZK 140,-]

  • 70 g Hovězí double consommé z oháňky, špekové knedlíky,
    čerstvá zelenina [CZK 110,-]

  • Rulandské Modré – výběr z hroznů, Morava, velkopavlovická pod., Moravíno Valtice (0,1 l)

  • 120 g Pomalu pečený hovězí Filet steak, svíčková omáčka,
    soufflé z karlovarského knedlíku [CZK 420,-]

  • 120 g Marinované kachní prso s pomerančovou omáčkou, červené vinné zelí,
    špičky z bramborového těsta [CZK 290,-]

  • Ryzlink rýnský – botrytický sběr, Morava, Mikulovská podoblast, Vinařství Gotberg (0,1 l)

  • Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou [CZK 140,-]


Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako
MENU 4 chody = 850,- Kč/osoba
MENU 6 chodů = 1 250,- Kč/osoba

MENU 4 chody vč. sommelier výběr vín = 1 200,- Kč/osoba
MENU 6 chodů vč. sommelier výběr vín = 1 600,- Kč/osoba

Cena za osobu: CZK od 850,-
Stáhnout jako .pdf


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
České MODERN ART Menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 České MODERN ART Menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 České MODERN ART Menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3