České MODERN ART Menu

Tradiční suroviny české kuchyně připravené jinak a s lehkostí moderní kuchyně. Ta si hraje s kombinací různých chutí a nebojí se pracovat s nejnovější technologií. Ochutnejte české degustační menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka, který posouvá tradiční českou kuchyni na novou úroveň.

 

 

  • Bohemia sekt Prestige Rosé Brut (0,1 l)

  •  Amouse bouche

    Frankovka Rosé, Morava, velkopavlovická podoblast, Vinařství Hana Mádlová (0,1 l)

  • 1.Pražská šunka s křenem, nakládané cibulky, kyselá okurka, bílá čokoláda, rajče, oxalis [CZK 140,-]

  • 2. Hovězí double consommé z oháňky, špekové knedlíky, čerstvá zelenina [CZK 110,-]

    Rulandské Modré – výběr z hroznů, Morava, velkopavlovická pod., Moravíno Valtice (0,1 l)

  • 3.Pomalu pečený hovězí Filet steak, svíčková omáčka, soufflé z karlovarského knedlíku [CZK 420,-]

    Merlot – pozdní sběr, velkopavlovická pod., Vinselekt Michlovský, Rakvice (0,1 l)

  • 4. Marinované kachní prso s pomerančovou omáčkou, červené vinné zelí,
    špičky z bramborového těsta [CZK 290,-]

    Pálava – výběr z hroznů, Morava, podoblast Znojemská, Vinařství Lechovice (0,1 l)

  • 5. Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou [CZK 160,-]

 

MENU 5 chodů = 1 120,- Kč/ 44,00 EUR/osoba

MENU 5 chodů + sommelier výběr vín = 1 583,- Kč/ 62,00 EUR/osoba

Cena za osobu: CZK 1120,-


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky