České MODERN ART Menu

Tradiční suroviny české kuchyně připravené jinak a s lehkostí moderní kuchyně. Ta si hraje s kombinací různých chutí a nebojí se pracovat s nejnovější technologií. Ochutnejte české degustační menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka, který posouvá tradiční českou kuchyni na novou úroveň.


Podáváme od středy do neděle od 17.00 do 23.00


  • Hovězí tataráček, bramborová pusinka, pěna z kyselé okurky,
    opečený chléb [CZK 150,-]

  • Pražská šunka s křenem, nakládané cibulky, kyselá okurka, bílá čokoláda,
    rajče, oxalis [CZK 140,-]

  • Hovězí double consommé z oháňky, špekové knedlíky,
    čerstvá zelenina [CZK 110,-]

  • Pomalu pečený hovězí Filet steak, svíčková omáčka,
    soufflé z karlovarského knedlíku [CZK 420,-]

  • Marinované kachní prso s pomerančovou omáčkou, červené vinné zelí,
    špičky z bramborového těsta [CZK 290,-]

  • Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou [CZK 160,-]


Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako
MENU 4 chody = 850,- Kč/osoba
MENU 6 chodů = 1 270,- Kč/osoba

MENU 4 chody vč. aperitivu a sommelier výběru 4 sklenek vín = 1 200,- Kč/osoba
MENU 6 chodů vč. aperitivu a sommelier výběru 4 sklenek vín = 1 620,- Kč/osoba

Cena za osobu: CZK 1270,-


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky