L'Atelier Gourmet Menu

Gurmánské menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka je promyšlené do každého detailu. Vína podtrhují zajímavou chuť jednotlivých chodů. Tolik nápadů, chutí a barev na jednom místě - v krápníkové restauraci v centru Prahy. Zveme Vás na gastronomický zážitek!


Podáváme od středy do neděle od 17.00 do 23.00


  • V Kalahari soli mořený filet ze pstruha, jablko, brusinky, křen [CZK 210,-]

  • Kumquat, ananas, ředkvička, chřest, okurka – ponzu, Vinaigrette Le Baume de Bouteville
    – Balsamique Français Artisanal 6 let, okurková zmrzlina [CZK 220,-]

  • Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Imperiál,
    kokosová omáčka [CZK 290,-]

  • Dvojité hovězí consomé, pistáciový nok, kari pěna [CZK 110,-]

  • Marinovaný sumeček na dva způsoby v obalu z červené řepy, červené vinné rizoto,
    fialový květák, řeřicha, šafránová omáčka, champagne pěna [CZK 420,-]

  • Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka,
    pórkovo-bramborové pyré, chřest variace, hrášek [CZK 450,-]

  • Grand Marnier mousse s yuzu, přelitý čokoládovou glazurou Opalys, sušený prach z tomatů,
    oxalis, yuzu-jahodové granité, citrónový chips [CZK 260,-]


Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako
MENU 4 chody = 1420,- Kč/osoba
MENU 7 chodů = 1960,- Kč/osoba

MENU 4 chody vč. aperitivu a sommelier výběru 4 sklenek vín = 2298,- Kč/osoba
MENU 7 chodů vč. aperitivu a sommelier výběru 5 sklenek vín = 2937,- Kč/osoba

Cena za osobu: CZK 1960,-


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky