Jarní menu

Sluníčko sílí, den se prodlužuje, příroda se probouzí a voní, jaro přichází. Tolik důvodů k oslavě. Menu s jarními bylinkami, šťavnatým masem, křehkou zeleninou je k tomu jako stvořené. Naši kuchaři si připravili svěží varianci na tradiční velikonoční pokrmy.


  • Domácí jogurtový sýr s pažitkou s pošírovaným vejcem, rucola salát s plátky ředkviček,
    cherry tomatů a klíčků z červené řepy
    [CZK 100,-]

  • Krémová polévka z medvědího česneku, bylinkové mascarpone
    [CZK 90,-]

  • Jehněcí koleno dušené na tymiánu a citrónu, listový špenát, pečený česnek, bramborové pyré
    s jarní cibulkou
    [CZK 490,-]

  • Rozmarýnová panna cotta s čerstvými malinami s rebarborovou omáčkou a mátovým želé
    [CZK 130,-]


Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako MENU 4 chody = 792,- Kč/osoba
+
k menu sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champenoise) ZDARMA


Cena za osobu: CZK 792,-
Stáhnout jako .pdf


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3