Jarní menu

Čerstvé chutě, svěží barvy, mladé maso a zeleň bylinek. To je jarní gurmánské menu očima našeho kuchařského týmu pod vedením Tomáše Horáka.


Podáváme denně od 12.00 do 17.00


  • Amouse bouche Šlehané francouzské máslo, granité z červené řepy, řeřicha

  • Domácí bílý jogurtový sýr, zelený chřest v tempuře, ředkvička, bílá čokoláda,
    kokosová pěna, oxalis
    [CZK 140,-]

  • Polévka curry-citrónová tráva, jarní rolky
    [CZK 120,-]

  • Opékaný marinovaný losos Ikarimi ve vodce v obalu z červené řepy, račí omáčka,
    rukola rizoto, fialový květák, thajský chřest, kaviár
    [CZK 290,-]

  • Sous-vide perlička obalená parmskou šunkou, grilovaná mediterán zelenina,
    cassis-šalotková omáčka, opékaný topinambur s Créme fraich
    [CZK 420,-]

  • Valrhona čokoládový fondán, vanille Tahiti omáčka, višňové pyré, Mascarpone zmrzlina
    [CZK 220,-]


Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako MENU 5 chodů = 1190,- Kč/osoba
+
k menu sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champenoise) ZDARMA


Cena za osobu: CZK 1190,-
Stáhnout jako .pdf


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3