L'Atelier Gourmet Menu
L´Atelier Gourmet menu v nejlepší zážitkové restauraci v Praze
- Moët & Chandon Imperial Brut, Francie
- Amuse-bouche, šlehané máslo
- Topinambur
nakládaný topinambur/sýr Bryndza/ pažitka/ slanina
Sauvignon Fumées Blanches, Languedoc, Francie - Jelen
jelen/ šalotka/ červená řepa/ hruška/ smrkový med
Arienzo - Marqués de Riscal, Crianza, Rioja, Španělsko - Foie gras
Marsala waffle/ Foie gras/ rybíz/ Cognac/ hrozno
Sauternes, Château de Rolland, Bordeaux, Francie - Telecí brzlík
telecí brzlík/ ovesná kaše/ petržel/ telecí demi-glace
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, France - Treska
Treska/omáčka Yakiniku/Kimchi/pórek/kaviár ze pstruha
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo - Holub à la Bruant ortolan
Holub z Anjou /krupicový nok /hrozno /fíky /Armagnac /ostružina
Primitivo di Manduria, Puglia, Cantine San Marzano, Itálie - Čokoláda
kakaový bob/čokoláda/lískové ořechy/citrus Calamansi
Royal Tawny Porto 20 Y.O.