Klidnou noc, dnes je čtvrtek 7. listopadu, svátek má
Saskie, zítra Bohumír
TRITON Restaurant & FACIL Berlin 2* Michelin Chefs
23. listopadu 2019
Michelin Galadinner Menu
- Champagne Veuve Clicquot Ponsardin, Brut (0,1 l)
- Amuse-bouche & francouzské máslo Le Beurre Jean-Yves BORDIER
- Okurka/gin-tonic-kefír/petrželka/avocado-vanilka/brutnák/seba tare pěna (TRITON tým)
- Bůček vepříka Schwäbisch Hallischem Wollschwein/Imperial Kaviár/ústřice Gillardeau/zelený kardamon (FACIL tým)
Riesling Hügel “Classic“, Alsace A.O.C., Francie (0,1 l) - Losos Duart BBQ/čočka/mořská řasa/ryba Bonito (FACIL tým)
Côtes de Provence rosé M de Minuty, A.O.C., Francie (0,1 l) - Fermentovaný srnčí hřbet v Koji rýži/ ponzu/lanýžový gel/višeň/brusinka/ořech/prach ze špeku (TRITON tým)
Frankovka – pozdní sběr, Bořetice, vinařství Springer, CZ (0,1 l) - Červená řepa/třešeň/sýr Roquefort/Shiso (FACIL tým)
Pálava – výběr z hroznů, vinařství Lechovice, CZ (0,05 l) - Prso holuba Etouffe/pískavice/grapefruit a tamarillo (FACIL tým)
Sauvigny Les Beaune, Domain Edmond Cornu, Bourgogne, Francie (0,1 l) - Pistáciový Tarte/černorybízová eis/vanilka/čokoláda Opalys (TRITON tým)
Royal Oporto 20 Years aged Tawny, Real Companhia Velha (0,04 l)
- Káva nebo výběr z čajů Kushmi
Michelinská Galavečeře v Triton Restaurant